PIQUE financiële diensten steunt Sara Wennekes op weg naar Olympische Spelen 2024

We zijn enthousiast en trost dat we Sara Wennekes mogen steunen op haar weg naar de Olympische Spelen van 2024!

 

Sara bewandelt een ander pad dan gebruikelijk in de topsport. Sinds 2020 draait zij haar programma zelfstandig, al doet zij dat niet helemáál alleen. Begin 2022 is zij haar eigen team begonnen, zodat zij gebruik kan maken van een vaste coach, trainingspartners en specialisten. Haar professionele carrière is nu in full swing. Sara heeft haar eerste World Cup overwinningen behaald in de professionele PWA Tour en vaart top-10 plekken op EK’s en WK’s in de Olympische IQFoil discipline.

 

Sara is gefocust aan het werk richting de Olympische Spelen van Parijs in 2024. Op haar weg naar de top wil zij anderen motiveren ook hun doelen achterna te gaan en niet op te geven als het bij de eerste poging niet lukt. Het vinden van je eigen weg en je niet laten leiden door anderen is een belangrijke boodschap die zij daarbij wil achterlaten.

 

Hier ligt de overeenkomst met financiële planning; doelen stellen en deze gericht nastreven. Niet opgeven bij tegenvallende resultaten (bijvoorbeeld t.a.v. beleggingsrendementen of hypotheekrente). De komende periode zullen we Sara uiteraard volgen en hebben het volste vertrouwen in mooie resultaten voor haar!

 

#RoadtoParis

#sarawennekes

 

 

Gerelateerde artikelen

Nog minder dan 50 dagen en dan starten de Olympische Spelen in Frankrijk. Vanaf 28 juli starten de wedstrijden voor Sara Wennekes Surfing om zich te kwalificeren voor de Medal Race op 2 augustus. Door Studio Buen is h...

Jaarruimte en inhaaljaarruimte voor extra pensioen zijn verruimd

Naast uw AOW en uw pensioen bij het pensioenfonds, kunt u ook zelf extra pensioen regelen. Dit kan bijvoorbeeld via een lijfrenterekening of lijfrenteverzekering. De jaarruimte is het bedrag waarmee u uw pensioen via ...

#TEAMSARA

Vanaf 26 januari start het WK IQfoil op Lanzarote. Hét moment voor Sara Wennekes Surfing om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen 2024. Wij hebben er alle vertrouwen in en zijn #TEAMSARA !!