Nog minder dan 50 dagen en dan starten de Olympische Spelen in Frankrijk. Vanaf 28 juli starten de wedstrijden voor Sara Wennekes Surfing om zich te kwalificeren voor de Medal Race op 2 augustus. Door Studio Buen is het exclusieve t-shirt ontworpen om Sara te steunen.

#TEAMSARA

De t-shirts zijn tot 17 juni te bestellen via info@studiobuen.com. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Sara het geweldig zal gaan doen, maar voor de zekerheid en de extra ondersteuning hebben wij de t-shirts besteld. U ook?

Gerelateerde artikelen

Jaarruimte en inhaaljaarruimte voor extra pensioen zijn verruimd

Naast uw AOW en uw pensioen bij het pensioenfonds, kunt u ook zelf extra pensioen regelen. Dit kan bijvoorbeeld via een lijfrenterekening of lijfrenteverzekering. De jaarruimte is het bedrag waarmee u uw pensioen via ...

#TEAMSARA

Vanaf 26 januari start het WK IQfoil op Lanzarote. Hét moment voor Sara Wennekes Surfing om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen 2024. Wij hebben er alle vertrouwen in en zijn #TEAMSARA !!

Gevolgen van DUO-lening voor hypotheek

Vanaf 2024 is de actuele maandlast DUO-lening bepalend Vanaf 2024 wordt de actuele maandlast van de studielening bepalend voor de maximale hypotheek. Dit is dan niet meer een percentage van de oorspronkelijke studiesc...